ZAVRŠILA AGONIJA

Iz Libije evakuirana i posljednja skupina hrvatskih radnika. Danas kreću prema Hrvatskoj

Riječ je o 27 radnika i petero stranaca koji su iz Libije prešli u Egipat, a u utorak 1. ožujka krenut će prema Hrvatskoj
Zagreb, 230211.Zracna luka Zagreb ( pleso ).Dolazak Hrvatskih drzavljana koji su bili na radu u nemirima zahvacenoj Libiji. Njh 40 doslo je redovnom linijom iz Beca. Radili su u nasi firmama Viadukt, Crosco i Geofizika.Na slici: Veselje po dolasku u zracnu luku Zagreb.Foto: Nenad Dugi/ CROPIX
 Nenad Dugi / CROPIX

Agonija preostalih hrvatskih radnika u Libiji , kao i njihovih obitelji, napokon će završiti jer se svi radnici Crosca vraćaju svojim kućama, potvrdilo je Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija.

Riječ je o 27 radnika i petero stranaca koji su iz Libije prešli u Egipat, a u utorak 1. ožujka krenut će prema Hrvatskoj. No prije toga moraju autobusom stići do Kaira jer ih tamo čeka zrakoplov za Hrvatsku.

MVPEI naglašava i kako je ovom evakuacijom riješen problem hrvatskih radnika na libijskom tlu te da su sad preostali još samo pojedinačni slučajevi, kojima će se također pomoći koliko god je to moguće.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 16:32