SULUDI ISPAD

Ivan Vilibor Sinčić žestoko se obrušio na Zorana Šprajca, a onda dobio urnebesan odgovor!

Ivan Vilibor Sinčić
 Srđan Vrančić / HANZA MEDIA

Ivan Vilibor Sinčić na svom je Facebook profilu napao urednika i novinara Zorana Šprajca jer je u svojoj emisiji RTL Direkt ugostio Sinišu Gabrića, koji je predstavljen kao novi predsjednik Živog zida. Sinčić, naravno, tvrdi da to nije istina.

'G. Šprajc znate li vi da lažljivi Siniša uopće nije član jer je prije više od 6 mjeseci pretukao jednog drugog člana? On u Živom zidu nije ništa pa prema tome nije mogao niti sazvati skupštinu niti biti izabran, a sigurno ne može niti predstavljati niti zastupati ikoga, što će uskoro potvrditi i Ministarstvo uprave. Jedino što on može biti jest optužen za lažno predstavljanje, krivotvorenje dokumenata, dovođenje u zabludu i desetak drugih prekršaja i kaznenih djela', napisao je na svom profilu Sinčić te dodao kako je ovo čisti diletantizam s jasnom namjerom da se Živom zidu napravi šteta na temelju fabricirane priče.

'Za koga radite g. Šprajc?', napisao je na kraju Sinčić.

Vrlo brzo stigao je i odgovor Zorana Šprajca koji je trenutno na godišnjem odmoru.

'Jedino koga sam sinoć na godišnjem ugostio je bila ekipa iz treće sezone Silicijske doline…', napisao je na svom Twitter profilu Zoran Šprajc.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. srpanj 2024 05:11