ROŠADE NA PRISAVLJU

INFOGRAFIKA Čeljuska zbog ‘Revizije’ odlazi iz Dnevnika HTV-a

Nova godina na Prisavlju donosi brojne promjene u emisijama u udarnim terminima

ZAGREB - Tončica Čeljuska početkom siječnja odlazi iz HTV-ova Dnevnika.

Urednica i voditeljica središnje informativne emisije javne televizije bit će angažirana na novom projektu - emisiji Revizija koja bi se u sklopu Gospodarstvene redakcije trebala prikazivati utorkom navečer, kažu visokopozicionirani izvori s HTV-a.

Bez potvrde

Tončica, pak, to ne želi ni potvrditi ni demantirati:

- Nitko me o tome još nije službeno obavijestio, a tek kada se to dogodi, moći ću vam nešto reći - kaže lijepa plavuša, koja je Dnevnik radila tri godine.

Zanimljivo je da je Reviziju prije godinu dana osmislio Đurica Drobac , koji bi, doznajemo, početkom godine također mogao napustiti Dnevnik, a u tom bi slučaju nastavio raditi kao urednik Gospodarske redakcije HTV-a.

Na HTV-u još nisu odredili tko će doći u Dnevnik umjesto Tončice, a kalkulira se da bi to mogli biti Josip Šarić, Dragan Nikolić, Martina Kiseljak, Lamija Alečković ili Sandra Križanec. O svemu tome, kažu, više će se znati sljedeći tjedan, a zasad je jedino sigurno da u emisiji ostaje Zoran Šprajc , koji će se u 2011. dodatno angažirati kao urednik Dnevnika i u danima kada ne vodi emisiju.

Novi angažmani

Osim Tončice, novi angažmani predviđeni su i za Đuru Tomljenovića te Branimira Bilića. Naime, nakon devetnaest godina HTV ukida Poslovni klub (zamijenit će ga upravo Revizija Tončice Čeljuske), a Tomljenović seli u emisiju Alpe-Dunav-Jadran.

U siječnju se ukidaju i Lica nacije Branimira Bilića, no on je već predložio novu emisiju, koja će, usvoji li se prijedlog, gledatelje podsjetiti na nekadašnji TV parlament. Bilićeva nova emisija najvjerojatnije će se prikazivati četvrtkom, u terminu Otvorenog, emisije koja, kažu nam naši izvori, 2011. godine definitivno nestaje s televizijskih ekrana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 14:37