USPIO JE POBJEĆI

Huligani s fantomkama brutalno pretukli mladića u Čazmi, objavljena snimka: Mislio je da se nalazi s djevojkom...

Napad je bio iznimno brutalan – više mladića odjednom ga je tuklo rukama i nogama, dok su na glavama nosili fantomke

Policija, ilustracija

 Cropix/

Grupa mladića s fantomkama na glavi brutalno je napala i opljačkala mladića na Gradini u Čazmi, piše Superportal. Na snimci, koja je u njihovu posjedu, pišu kako se osim nasilnika vidi i jedna djevojčica.

S obzirom na to da su napadači maloljetni, policija nije izašla u javnost s detaljima napada pozivajući se na zakonske odredbe koje štite maloljetne osobe. Zbog zabrinutosti i javnog interesa, Superportal je objavio neslužbene informacije.

19-godišnjak iz Karlovca bio je namamljen u Čazmu preko lažnog profila djevojke, iza koje je zapravo stajala grupa maloljetnika. Nakon nekoliko dana dopisivanja, dogovorili su sastanak na Gradini, gdje je mladić u popodnevnim satima stigao misleći da će upoznati djevojku s kojom se dopisivao. Umjesto toga, dočekala ga je grupa nasilnika koja ga je odmah napala.

Napad je bio iznimno brutalan – više mladića odjednom ga je tuklo rukama i nogama, dok su na glavama nosili fantomke. Na kraju napada, mladića su prisilili da im preda novac. Unatoč fizičkom zlostavljanju, mladić je uspio pobjeći i potražiti pomoć. Jedna prolaznica odvela ga je u Ispostavu Zavoda za hitnu medicinu u Čazmi, gdje mu je pružena medicinska skrb.

Superportal navodi kako su se napadači razbježali po Čazmi, ali prema neslužbenim informacijama, policija ih je brzo identificirala i privela u Policijsku postaju. Neslužbeno doznaju i da ovo nije prvi takav incident – ranije se dogodio sličan napad kod Autobusnog kolodvora u Čazmi, kada su napali 25-godišnjaka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. rujan 2024 15:19