PODRŠKA BELJAKA

HSS podržao kandidaturu Milanovića u za još jedan mandat na Pantovčaku

Treća je to stranka koja je dala podršku Milanoviću za drugi mandat na Pantovčaku, nakon što su to već učinili SDP te Reformisti

Krešo Beljak

 Goran Mehkek/Cropix

Hrvatska seljačka stranka (HSS) podržala je kandidaturu Zorana Milanovića za još jedan mandat predsjednika Republike, o čemu su odluku donijela stranačka tijela te o tome izvijestila u utorak, istaknuvši da Milanović zastupa vrijednosti koje su i njihove, stranačke vrijednosti.

Nakon što je u ponedjeljak Predsjedništvo HSS-a jednoglasno odlučilo pružiti podršku kandidaturi Zorana Milanovića, danas je tu odluku potvrdio i Glavni odbor stranke, stoji u priopćenju koje je poslao čelnik stranke Krešo Beljak.

"Tako je i službeno potvrđeno da će Zoran Milanović na predstojećim predsjedničkim izborima definitivno biti kandidat i HSS-a za predsjednika Republike", stoji u priopćenju.

Pri kraju Milanovićevog aktualnog mandata, navode iz HSS-a, možemo ustvrditi da je predsjednik Republike definitivno i u potpunosti opravdao naše povjerenje koje smo mu kao stranka dali na izborima prije četiri i pol godine.

Vrijednosti koje zastupa, ujedno su i naše stranačke vrijednosti, te ćemo svim našim snagama, zajedno s ostalim strankama pomoći u nastojanjima da izbori još jedan mandat i nastavi obnašati dužnost predsjednika Republike na način kako je to radio do sada, poručuju iz HSS-a.

Treća je to stranka koja je dala podršku Milanoviću za drugi mandat na Pantovčaku, nakon što su to već učinili SDP te Reformisti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. srpanj 2024 12:43