SVAĐA NA TWITTERU

HDZ UZVRATIO JADRANKI KOSOR Objavili snimku mlađahnog Karamarka: 'Već tad je bio u HDZ-u, a gdje je bila Kosor?'

 YouTube/CROPIX

Sinoćnje obilježavanje 25. obljetnice od Prvog općeg sabora HDZ-a u Lisinskom na društvenim je mrežama obilježio tweet bivše predsjednice te stranke Jadranke Kosor.

'Nostradamusov šef slavi 25 godina stranke. Upisao se 2011., a 2012. obrisao povijest na stranicama stranke od 1999. do 2012. Demokracija', napisala je Kosor, u svom već uobičajenom stilu, ciljajući na Tomislava Karamarka.









'Najteže je ostati normalan kada vidiš da su se bukači, djelitelji, trovači, rovači i mrzitelji isprsili kao miritelji', dodala je nešto kasnije.

Odgovor s Trga žrtava fašizma iz središnjice HDZ-a nije trebalo dugo čekati.

Administratori službenog HDZ-ovog Twitter računa večeras su postavili poveznicu na video osnivačke skupštine zagrebačkog HDZ-a snimljen 23. prosinca 1989.









Na snimci je jasno vidljiv tada mlađahni Tomislav Karamarko, a u HDZ-se pitaju 'U kojoj je stranci @_Jadranka_Kosor bila u doba ove osnivačke skupštine?'.

Sat vremena kasnije, uslijedio je još jedan tweet u kojem se pojašnjava kako je 'Tomislav Karamarko pristupio je HDZ-u u rujnu '89. Do Oluje '95, nakon koje se učlanila @_Jadranka_Kosor, zbio se ključni dio povijesti HDZ-a'.









Odgovor Jadranke Kosor na HDZ-ove tweetove još se očekuje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 15:25