NASTAVAK OKRŠAJA

HDZ odgovorio Raspudiću: ‘On nije kalibar za sučeljavanje s Plenkovićem. Jadno - jadnije - Most‘

Raspudić je uputio kritiku premijeru sugerirajući da će se ispred Remetinca osjećati kao kod kuće.

Andrej Plenković i Nino Raspudić su se sukobili putem Facebook statusa.

 Cropix

Mostovac Nino Raspudić, koji se nije odazvao jučerašnjem pozivu premijera Andreja Plenkovića da zajedno obiđu covid odjel klinike "Dr. Fran Mihaljević", putem Facebooka ga je pozvao na sučeljavanje ispred zatvora u Remetincu sutra u podne. Danas je stigao odgovor HDZ-a koji je poručio kako "demagog Raspudić nije kalibar za sučeljavanje s Plenkovićem".

Naime, na covid odjel nije došao jer smatra neprimjerenim da se političari, kako kaže, našetavaju po odjelu intenzivne njege gdje ni najuža obitelj pacijenata nema pristup. Također, rekao je premijeru da će se ispred Remetinca osjećati kao kod kuće jer su mu tu "prethodnici i najbliži suradnici".

image

Nino Raspudić

Damjan Tadic/Cropix

Odgovor HDZ-a nije trebalo dugo čekati, a njihovu objavu prenosimo u cijelosti:

"Politikantski profiter na tuđim životima Nino Raspudić jučer se prepao - suočen s vlastitim licemjerstvom. A danas je još jednom razotkrio svoje savezništvo sa #SDP & krajnjom ljevicom, ponavljajući njihove pamflete i izljeve mržnje spram #HDZ.

Raspudić mora još puno politički sazrijevati, on nije kalibar za sučeljavanje s Andrejem Plenkovićem, koji će sutra - za razliku od dvoličnih MOST-ovaca i njihovog šegrta Penave - otići u Sarajevo i Mostar kako bi se založio za ravnopravni položaj hrvatskog naroda u BiH & za reformu Izbornog zakona. Stoga demagogu Raspudiću ostaje samo lamentiranje s njemu sličnima iz bešćutne MOST-ove družine, koja hrvatski narod odgovara od cijepljenja i/ili od jednostavnog testa. Dovodeći građane u zabludu s ciljem stjecanja ponekog jeftinog političkog poena, licemjeri su spremni žrtvovati još stotine života građana.

Istodobno druge političare - zbog njihovih razboritih stavova - besramno i bezobrazno nazivaju 'politički korumpiranim žetonima'. Jadno - jadnije - MOST. Srećom, Hrvati to dobro vide i znaju!"

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. srpanj 2024 10:37