NA SVA USTA

Gemma Arterton u Guardianu nahvalila Dubrovnik i Hvar: Ovo je bio moj najveći Bond trenutak u životu

 SIPA

Hrvatski ministar turizma Damir Bajs ne može se požaliti da mu loše ide: neočekivana pomoć ovih mu je dana stigla čak i od Bond djevojke, poznate britanske glumice Gemme Arterton.

U eminentnom i vrlo utjecajnom britanskom „The Guardianu“, koji dnevno ima milijun i 100 tisuća čitatelja, kao i na internetskom portalu tih novina koji bilježi preko 13 milijuna posjetitelja na dan, upravo je objavljena velika putopisna reportaža Gemme Arterton o ljepotama Hrvatske.

U tekstu pod nazivom „Bila sam Bond djevojka, ali ovo je bio moj najveći Bond trenutak u životu“ glumica prenosi dojmove s prošloljetnog odmora na Hvaru i u Dubrovniku koji je okarakterizirala jednim od najromantičnijih mjesta na svijetu.

Britanska glumica proslavila se ulogom u 22. filmu o Jamesu Bondu pod nazivom „Zrno utjehe“, te ulogama u američkim blockbusterima „Princ Perzije: Pijesak vremena“, „Sudar Titana“ i „Tamara Drewe“. U Dubrovniku je bila s prijateljicom i boravila je u hotelu „Excelsior“. Tada je i snimljena njezina fotografija koja je danas dio kolekcije „Zida slavnih“, galerije poznatih osoba koje su proteklo stoljeće boravili u tom hotelu.

U „Excelsioru“ se prisjećaju kako je glumica bila oduševljena ljepotom i vizurama Grada te najavila da će svakako doći ponovno i to sa suprugom na romantičan odmor za koji je Dubrovnik kao stvoren.

Najviše od svega, kažu u dubrovačkom hotelu, oduševila ju je činjenica da je mogla neometano uživati u svom odmoru daleko od bliceva fotoaparata. Osim romantičnoga i glamuroznoga odmora u Dubrovniku Gemma Arterton čitateljima preporučuje i ljepote otoka Hvara te njegovih skrovitih uvala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 07:07