STALI UZ OBITELJ DUKIĆ

FOTO: ŽIVI ZID SPRIJEČIO NOVU DELOŽACIJU 'Milanović je svjestan da može provoditi nasilje'

 Facebook

Nevladina organizacija Živi zid objavila je na svojoj Facebook stranici kako su uspjeli natjerati "režim da odustane od još jedne deložacije".

- Milanović je svjestan toga da može provoditi nasilje nad građanima, ali ne u nedogled. Što se tiče sutkinje, Sanja Grgurić Hojski mora znati da smo spremni na svaki novi pokušaj deložacije i da ćemo opet svojim tijelima stati uz obitelj Dukić - Družinec, objavili su na Facebooku.

Za 28. siječnja u 10 sati na Svetom duhu bila je zakazana deložacija obitelji Dukić/Družinec, jer nisu bili u stanju vratiti svoj dug stranim kreditnim institucijama.

Živi zid zahvalio je svima koji su se odazvali akciji. Još u utorak navečer počeli su se aktivisti okupljati na adresi Sveti Duh 8.

Na Facebooku su objavili kako se čini da je sud odustao od deložacije pod pritiskom javnosti. Još jednom su pozvali sve građane kojima prijeti deložacija da im se jave.

- Iako su u predizbornoj kampanji svima bila puna usta dužnika, danas se na sprječavanju deložacija nisu pojavili niti Josipović niti Kujundžić, a naravno niti ”zauzeta” Kolinda, napisali su između ostalog na Facebooku.

















Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2024 04:31