REVOLUCIONARNO!

FOTO: PREDSTAVLJEN DODO.HR U veljači pokrećemo portal za besplatno online naručivanje na preglede kod liječnika!

 Boris Kovačev / CROPIX

11:43 Dodo.hr jednostavan je i za doktore i pacijente. Dodo je najkraći put do doktora. Potpuno je besplatan, na njemu se već nalazi više od 200 liječnika, a moći ćete pronaći recenzije pravih pacijenata. Servis postaje aktivan početkom veljače.

11:36 Predstavljamo novu uslugu. U doba u kojem možemo sve naručiti putem interneta, jedna stvar je još uvijek nedostupna - naručivanje kod doktora. U tu svrhu pokrenuli smo portal dodo.hr - Dobri doktori, koji omogućava besplatno online naručivanje na preglede kod liječnika.









Predstavljanje preuzima direktorica projekta, Ivana Ivanović.

11:29 Predavanje je počelo s predstavljanjem najbitnijih rezultata EPH Digitala. Nova online knjižara Bestseller prodala je 6000 knjiga u mjesec dana. Uskoro će se knjižari pridružiti i novi izdavači, s tisućama novih naslova, a u pripremi je i prodaja e-knjiga.

Jutarnji.hr najbrže je rastući portal u Hrvatskoj. U prošlih godinu dana rastao je 23%, a u prošlih 4 godine čak 163%, znatno više od konkurencije.

U pripremi je i novi dizajn portala Gloria.hr, na koji smo vrlo ponosni, a koji će se početi koristiti za mjesec dana.

11:25 Kino dvorana u MSU puna je do vrha. S predstavljanjem najnovijeg projekta počinje Miran Pavić, direktor EPH Digitala.

------------------------------------------

ZAGREB - EPH Digital, najveća digitalna mreža u Hrvatskoj u čijem sastavu se nalazi i Jutarnji.hr , za danas je najavila predstavljanje svog najnovijeg projekta.

Mediji i partner pozvani su na predstavljanje u Muzeju suvremene umjetnosti danas u 11 sati, a nije do kraja jasno o kakvom se proizvodi radi.

Predstavljanje možete pratiti uživo na portalu Jutarnjeg.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 19:40