'UŽIVO IZ BALKANSKIH ŠKOLA'

FOTO: NOVA SRAMOTNA GRUPA NA FACEBOOKU Učenici ogradili učiteljicu: 'J... ga, bila je zločesta'

Učenici na Facebook grupi objavljuju šokantne snimke nasilja, a fotografije su iz Hrvatske, Srbije, BiH...
 Facebook

Tinejdžeri s Balkana nastavljaju šokirati fotografijama koje objavljuju na društvenim mrežama.

Nakon što je monstruozna Facebook grupa "Najveće drolje osnovnih i srednjih škola" potpuno zgrozila cijelu regiju, a u cijeli slučaj se umiješala i policija, srednjoškolci su na ovoj društvenoj mreži pokrenuli novu kontroverznu grupu pod nazivom "Uživo iz balkanskih škola", na kojoj pokazuju šokantne detalje koje izvode u školama, a neke od njih čak i za vrijeme nastave.

Grupa okuplja više od 20.000 ljudi, a na njoj fotografije objavljuju srednjoškolci većinom iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, te Crne Gore. Iako su neke od objavljenih fotografija jednostavno plod mladenačke mašte i nestašluka, u većini slučajeva riječ je o zaista šokantnom nasilničkom i destruktivnom ponašanju.

MALOLJETNI MONSTRUM BLOKIRAN NA FEJSU ‘Samo sam želio da roditelji vide kakve im fotke kćeri objavljuju'

Učenici Strukovne škole u Vukovaru objavili su fotografiju profesorice kako sjedi pred pločom potpuno ograđena stolovima uz komentar "Jeb***, bila je zločesta, HAHAHA". Kuleri su htjeli ispasti i učenici Poljoprivredne škole iz Slavonskog Broda. Oni su ovjekovječili "neuspješan pokušaj selfija" s kompjuterskim monitorom. Nepoznati učenici Tehničke škole iz Požege fotografirala su se s "anounimous" maskama u razredu, dok su dvojica učenika iz škole u Selskoj iz Zagreba objesili stolce na zid, a jedan se slikao kako leži na njima.

AUTOR SRAMOTNE STRANICE Ovo je tinejdžer koji terorizira maloljetnice slikama na Fejsu

Jednako šokantno ponašanje pokazali su i učenici Srednje strukovne škole iz Širokog Brijega. Njih nekoliko se fotografiralo u učionici s plinskom maskom na glavi i mačetom u ruci. Objavljene su i fotografije učenika koji spavaju na nastavi, zlostavljaju profesore i uništavaju inventar.

"Zagreb Selska "

"Neuspjeli pokušaj selfija... Poljoprivredna škola, Hrvatska,Sl Brod"

"Evo jedne iz TŠ Požega... Koliko lajkova za dečke??"

Konačno, treba spomenuti da su administratori ove skandalozne Facebook grupe 'lajkali' prije spomenutu grupu "Najveće drolje osnovnih i srednjih škola" čiji je autor, kako je Jutarnji već pisao, 17-godišnji Renato E. iz Novske.

Podsjetimo, maloljetnik iz Hrvatske (podaci poznati redakciji) koji je pokrenuo ovu sramotnu Facebook stranicu pod lažnim imenom Josip M., na internetu se predstavlja kao član skupine Croatian Revolution Hackers. Kako je Jutarnji doznao, riječ je o tinejdžeru iz okolice Novske koji otprije tri godine s majkom živi u Švedskoj, a odlazak u tu zemlju spasio ga je ponavljanja 7. razreda osnovne škole.

Prema fotografijama koje smo tada dobili i prema nekim njegovim komentarima na Facebooku, može se zaključiti da je sklon radikalnim desnim skupinama. Na jednoj od fotografija drži dignutu desnicu u zraku, a u nekim svojim komentarima po društvenim mrežama pozdravlja sa “Za dom!”. Renatu su prošlog tjedna blokirani svi računi i pristup Facebooku.

"Široki Brijeg, Srednja strukovna škola: Koliko lajkova za kraljeve?"

"Srednja Škola Čapljina-ekonomska"

"Novi Sad, Srednja Mašinska Škola: Pod časom sa gas maskom:)"

"Drugi razred gimnazije u Orašju"

"Hrvatska, Vukovar, Strukovna škola: Jeb***, bila je zločesta, HAHAHA"

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. listopad 2024 08:31