ŠEFICA HDZ-A 'OPLELA' PO OPORBI

FOTO Kosor: Kukuriku koalicija mogla bi se zvati peka, ražanj, roštilj ili gemišt

Glavnim sinjskim trgom, popularnom Pijacom, na dan 296. alke defilirali su brojni saborski zastupnici, veleposlanici i čelnici velikog broja hrvatskih županija i gradova
 Nikola Vilić/ CROPIX

SINJ - Predsjednica Vlade Jadranka Kosor stigla je u Sinj gdje se danas održava 296. Sinjska alka. Sinjskom gradonačelniku Ivici Glavanu uručila je odluku Vlade kojom vojarnu u centru poklanja gradu Sinju koji će na tom mjestu otvoriti starački dom za 500 korisnika i zaposliti 150 ljudi, ali i nastavila prepucavanje s oporbenim čelnicima.

Šefica HDZ-a komentirala je izjavu Kukuriku koalicije iz izletišta Radmanove Mlinice da HDZ vodi kampanju poput Ivice i Marice bacajući kamenčiće-temeljce. - Zgodno je da je to kazala gospođa Vesna Pusić, kao da se mi ne sjećamo plakata predizborne kampanje koalicije gdje su Ivica i Marica u liku Vesne i Radimira obećavali 200.000 radnih mjesta. Mandat su završili s 320 tisuća nezaposlenih i deficitom od 5,4 posto. Toliko o pamćenju i korektnosti! - izjavila je Kosor, a prenosi Tportal.

Reagirala je i na izjavu Milorada Pupovca Jutarnjem listu kako je opasno pozdravljati Gotovinu. - Mi mislimo da je bilo iznimno opasno prošle godine ne reagirati na zahtjeve iz Srbije i predsjednika Tadića da ne smijemo slaviti Oluju i oslobađanje Hrvatske. To je bilo opasno, kao što je bilo opasno veličanje četništva i Draže Mihailovića - izjavila je.

Najavila je kako će Hrvatska u EU biti snažna zemlja unatoč tome što Zoran Milanović poziva na buđenje. - To što je on sanjao i spavao proteklih godina, to je njegov problem - poručila je Kosor predsjedniku SDP-a.

- Što se tiče Kukuriku koalicije vidjeli smo da su oni siti i da se dobro jede i pije. Tu bismo koaliciju mogli nazvati peka, ražanj, roštilj i gemišt - poručila je Kosor iz Sinja, javlja Dnevnik.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2024 11:22