PRVI DAN NA SLOBODI

FOTO: BANDIĆ RANO JUTROS OTRČAO TRIDESETAK KRUGOVA 'U zatvoru sam uglavnom hodao'

Zagreb, 201114. Buzanova ulica.Nakon sto je gradolnacelnik Milan Bandic jucer izasao iz zatvora kako bi se branio sa slobode od optuzbe u aferi Agram, jutros je obavio redoviti jutarnji trening .Foto: Goran Mehkek / CROPIX
 Goran Mehkek / CROPIX

Jutro nakon što je pušten iz Remetinca, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić nastavlja starim ritmom. Započeo je dan trčanjem s psom Rudijem na školskom igralištu u Kušlanovoj, javlja televizija N1.

Bandić je trčao u društvu desetak poznanika, a nakon što je otrčao nekoliko desetaka krugova čitao je dnevne novine. Za izjave novinarima Bandić niti jutros nije bio raspoložen.

Na pitanje novinara otkud mu 15 milijuna kuna jamčevine, Milan Bandić je odgovorio kako razumije interes novinara za to pitanje, ali da ne može na njega odgovoriti, javlja Dnevnik.hr.

No to nije bilo jedino pitanje na koje nije dao odgovor. Naime, na pitanje hoće li kontaktirati s vodećim ljudima u gradu, Bandić je također odbio odgovoriti.

Ipak, na upit ima li kondicije, odgovorio je potvrdno te dodao kako je u Remetincu uglavnom hodao.

Nakon trčanja Bandić se vratio u svoj stan, koji je opet napustio oko 11 sati te se zaputio prema centru grada. Posjetio je svog odvjetnika Marijana Hanžekovića u Jurišićevoj ulici. Na ulici su mu pokušali pristupiti brojni građani, među kojima i Iva Majoli, s kojom se Bandić izljubio, javlja televizija N1 .

Podsjetimo, zagrebački gradonačelnik napustio je remetinečki zatvor u srijedu navečer nakon što je oko 15 sati uplatio jamčevinu od 15 milijuna kuna u gotovini.

Bandić je pred sucem istrage Zvonkom Posavcem obećao da neće utjecati na svjedoke i da neće obavljati svoju dužnost.

Prvi trening nakon Remetinca (FOTO: Goran Mehkek / CROPIX)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 21:22