Debrecinka na zagrebačkom adventu na Fuliranju u prosjeku košta sedam eura, za kuhano vino treba izdvojiti tri i pol, a porcija adventskog klasika od pet osnovnih namirnica u prosjeku stoji pet eura.
Krenuo je za ugostitelje najbolji period najboljeg mjeseca u godini. Od četiri do 13 eura stoje kobasice na zagrebačkom adventu. Na splitskom od tri i pol do sedam. Od četiri do devet eura prodaju se u Rijeci, u Osijeku se najjeftinije mogu pronaći za tri eura, a ima i onih od šest i pol, piše RTL.
Takva cijena nije realna - tvrde oni od kojih te kobasice i dolaze.
"Mislim da je cijena kobasica malo preskupa, u odnosu na naše cijene u mesnicama. Kod nas su cijene između šest i sedam eura za kilogram, a oni na adventu jedan komad prodaju po sedam eura, uz senf i kruh. Mislim da je to p...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....