TKO JE VOZIO?

Dvojica muškaraca u Betini motociklom udarila u zid, bili su pijani i bez vozačke, a sad svi postavljaju isto pitanje

Obojica su hospitalizirana: 43-godišnji Austrijanac ima teške ozljede, a 25-godišnji lokalac lakše; vozača čeka niz prijava

ilustracija

 Bozidar Vukicevic/Cropix

Tko je vozio motor jučer dva sata poslije ponoći u Betini kada su dvojica muškaraca, 43-godišnji Austrijanac i 25-godišnji lokalac, pala s motora nakon što su se zabili u zid pa završili ozlijeđeni u bolnici? Pitanje je na koje nastoje dobiti odgovor šibenski policajci nakon što je na mjestu nesreće proveden očevid

I dok je vozač motocikla i dalje nepoznat, utvrđeno je da su obojica bila pijana - mlađem je izmjereno 1,73 promila a starijem 1,75 promila.

Također su provjerama utvrdili i da 25-godišnjak u vozačkoj dozvoli nema upisanu A2 kategoriju u koju spada i motocikl, a 43-godišnji stranac vozačku dozvolu niti nema.

-U Općoj bolnici u Šibeniku 43-godišnjaku su konstatirane teške tjelesne ozljede, dok su 25-godišnjaku konstatirane lakše ozljede te su obojica zadržani na daljnjem liječenju. A nesreća se dogodila tako što muškarci na motociklu, kojom prilikom nisu nosili niti zaštitne kacige, dolaskom do raskrižja i skretanja u lijevu, nisu prilagodili brzinu kretanja motocikla preglednosti i osobinama ceste pa je izlaskom iz oštrog zavoja vozač motocikla izgubio nadzor nad upravljačem i prednjim kotačem te blatobranom udario u betonsko-kameni zid te limeni oluk - kažu iz PU šibensko kninske dodajući da su obojica nakon toga pala s motociklom na tlo.

Kad se otkrije vozač motocikla, suočit će se s nizom odgovarajućih prijava.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. listopad 2024 13:23