ŠTIMUNG ZA NOVU GODINU

Dubrovnik: Gradski vijećnik Milo Hrnić pjeva za Novu godinu

'Nisam u sukobu interesa. Živim od glazbe, ne od politike. Neću reći koliki je honorar'

DUBROVNIK - Staru godinu Dubrovčani će ispratiti i u 2010. ući uz taktove pjesama Mila Hrnića. Već duže vrijeme pričalo se kako će Hrnić nastupiti na dočeku Nove godine na Stradunu, a u srijedu je dubrovački pjevač to i potvrdio.

Ne pjeva besplatno

- Istina, mogu potvrditi da nastupam. Uvjeren sam da ćemo napraviti pravi i veliki štimung - kazao je Milo Hrnić.

O iznosu honorara za nastup na dočeku Nove Hrnić nije mogao preciznije govoriti, kazao je tek kako je bitno smanjio iznos, da on svakako neće biti velik, te da još nije konkretno dogovoren.

- Vrlo dobro znam u kakvoj je Grad situaciji i moj nastup sigurno neće biti ništa skupo - rekao je Hrnić. No, od prvog dana od kada se spominjala mogućnost njegova nastupa bilo je komentara da je kao gradski vijećnik u sukobu interesa, ali Hrnić takve primjedbe odbacuje. Na pitanje je li razmišljao nastupiti besplatno, odgovara:

- Ja ne živim od politike nego od glazbe. Takve opaske da sam u sukobu interesa su mi smiješne. Nije meni nitko trebao namještati nastup u Dubrovniku da bih zaradio. Mogao sam nastupiti na puno mjesta za puno veće novce i da mi je cilj bila zarada odabrao bih neku od tih ponuda - rekao je dubrovački pjevač.

Skroman nastup

- Prošlih godina Grad je trošio puno veće novce na pjevače, ne samo za doček, plaćali su se neki pjevači koji iza sebe nemaju ni približno takvu karijeru kao ja. Moj nastup bit će financijski skroman, a atmosfera prava - zaključio je Milo Hrnić. (D. M./EPEHA )

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. srpanj 2024 23:27