PREKID OPTIČKOG KABELA

DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA ODSJEČENA OD SVIJETA Do navečer građanima prekinute komunikacijske mreže

 Flickr

DUBROVNIK - Na području Dubrovačko-neretvanske županije u četvrtak popodne je prekinut telekomunikacijski promet, a iz Hrvatskog Telekoma i Vipneta ističu kako intenzivno rade na što skorijem otklanjanju problema.

Iz Hrvatskog Telekoma izvijestili su da je u četvrtak oko 15 sati došlo do prekida optičkog kabela, što je uzrokovalo otežano korištenje telekomunikacijskih usluga na dubrovačkom području.

Ističu kako su trenutno sve raspoložive ekipe na terenu i poduzimaju maksimalne napore kako bi se nastale poteškoće otklonile u najkraćem mogućem roku, te kako bi usluge ponovno postale dostupne korisnicima.

Sanacija bi, kako očekuju, trebala biti dovršena do 21 sat kada bi trebalo doći do normalizacije telekomunikacijskog prometa, priopćio je Odjel za korporativne komunikacije Hrvatskog Telekoma, iz kojega se ispričavaju korisnicima na neugodnostima uslijed nemogućnosti korištenja usluga.

Iz Korporativnih komunikacija Vipneta priopćili su kako zbog prekida na transmisijskim linkovima korisnici na području Dubrovačko-neretvanske županije imaju poteškoća prilikom korištenja Vip usluga.

Ističu kako se trenutno intenzivno radi na što skorijem otklanjanju problema te se ispričavaju korisnicima koji nisu u mogućnosti neometano koristiti Vip usluge.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 20:20