STOTINE KOMENTARA

Dječak (14) objasnio Vladi zašto ga je sram živjeti u Hrvatskoj, pa sakupio više od 16.000 lajkova

ZAGREB - Putem Facebooka Vladi se obratio 14-godišnji dječak koji je potaknut nedavnim događajem, objasnio zašto ga je sram živjeti u Hrvatskoj.

- Slušaj ovu scenu. Znači ja i moj prijatelj Patrik danas uđemo u pekaru da si kupimo pizzu prije škole. Iiii uđem ja unutra i vidim baka 80 godina unutra prosi. Eee sad ne prosi ona novce nego HRANU, HRANUU. Pa kako vam nije žao kakooo ??!? Meni se srce slomilo. Tražila je malu žemlju od 2.35 kn ma kupio sam joj ih 3. Eto, imam 14 godina i sram me živjet u hrvatskoj!, napisao je ljutiti dječak Vladi.

U samo tri dana ova poruka je sakupila više od 16 tisuća lajkova.

Nezadovoljnom dječaku odgovorila je i Vlada rekavši mu: - 'Ova Vlada na vlasti je 10 mjeseci. Znamo kakva je situacija, ali radi se, svaki dan, ne ide preko noći. Teško je riješiti probleme koji su se gomilali godinama i nisu se rješavali. Potrebno je još malo strpljenja, ali rezultati stižu.'

U više od 700 komentara našlo se onih koji podržavaju dječaka, ali i onih negativnih koji su na strani Vlade te su dječaka optužili kako je to namjerno napisao da se umanje dosadašnji uspjesi Vlade.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. srpanj 2024 06:51