TANKI ŽIVCI

Dino Drpić nepropisno parkirao, psovao, pa fizički nasrnuo

Dino Drpić, bivši Dinamov stoper, jučer je izazvao još jedan u nizu incidenata u kojima do izražaja dolazi njegova nepredvidiva narav, bahatost i agresivnost.

Naime, nepoznati vozač Mitshubishi Outlandera mogao je jučer oko 16 sati završiti na liječničkoj obradi samo zbog toga jer je Drpiću i njegovoj supruzi Nives prigovorio to što su parkirali svoj Mercedes ML usred križanja Trakošćanske i Kranjčevićeve ulice na Trešnjevci.

Prema riječima jednog svjedoka ovog događaja, Dino je nepropisno parkirao srebrni Mercedes ML kako bi supruga Nives i njezina prijateljica iz prtljažnika izvadile neke vrećice. Nakon što je vozač Mitsubishija, koji se u tom trenutku našao iza Dininog Mercedesa, počeo nervozno trubiti, Nives ga je počastila s nekoliko sočnih psovki.

- Vozač Mitshubishija otvorio je prozor i počeo vikati na Dina, zamjerajući mu bahato parkiranje. Dino je izišao iz svog Mercedesa i opsovao mu majku - ispričao nam je svjedok koji je želio ostati anoniman, a neugodnu je scenu snimio mobitelom.

Vozaču Mitshubishija tada je ‘puknuo film’, uslijedilo je naguravanje, a tučnjavu je u zadnji čas spriječio konobar iz obližnjeg kafića. Dino i nepoznati vozač Mitshubishija nakon toga su sjeli u vozila i odvezli se svatko u svom smjeru.

Drpić nije želio komentirati jučerašnji incident na Trešnjevci.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. srpanj 2024 17:21