UKLANJANJE 'DIKHOUSEA'

Dikanova ušteda državi 100.000 kuna za rušenje

Vi niste dostojni da sa mnom razgovarate, rekao je novinaru Josip Radeljak Dikan

ZAGREB - Josip Radeljak u narednim će danima, prema procjenama građevinskih stručnjaka, ostati “tanji” za oko 100 tisuća kuna!

Prema rješenju Županijskog suda u Zagrebu, penthouse i terasu na Cvjetnom trgu mora vratiti u prvobitno stanje. Nakon što je izgubio spor sa Srpskom pravoslavnom crkvom, s kojom se 8 godina povlačio po sudu, Radeljak će morati popustiti.

Cjenik radova

Nije želio ništa komentirati pa tako nismo otkrili koga će angažirati za izvođenje radova.

- Vi niste dostojni da razgovarate sa mnom - otpilio nas je i prije postavljenog pitanja.

No, prema već objavljenoj presudi u kojoj stoji koje sve zahvate Radeljak mora napraviti kako bi terasa izgledala kao i 2002. kada se uselio u stan, a u suradnji s građevinskim stručnjacima donosimo cjelokupni cjenik radova. Tako bi uskoro Cvjetni trg mogla zaposjesti mehanizacija i kamioni za odvođenje građevinskog materijala. Najskuplji zahvati svakako će biti prekrivanje podne terase novim betonskim pločama i zidanje krovne ploče lifta. Ukupno nešto više od 60 tisuća kuna.

Kada se tu pridodaju “sitnice” poput uklanjanja žardinjera (3770 kuna), uklanjanje smeća i otpada s terase (1500 kuna), uklanjanje klima-uređaja (3000 kuna), ukupan iznos penje se do stotinu tisuća kuna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. listopad 2024 18:31