ČELNIK HSLS-a

Darinko Kosor: HSLS za objavu Registra

Predsjednik HSLS-a rekao je i da je stranka još prije nekoliko mjeseci izradila vlastiti popis mjera za izlazak iz gospodarske krize s kojim je, kako je rekao, HSLS upoznao svog glavnog koalicijskog partnera, HDZ
Dubrovnik, 020210.Predsjednik HSLS-a Dariko Kosor boravi danas u Dubrovniku, povodom Feste svetoga Vlaha. Na fotografiji Darinko Kosor u Gradskoj kavani daje izjavu za medije.Foto: Admir Buljubasic / CROPIX
 Admir Buljubasic / CROPIX

ILOK - HSLS jest za objavu registra hrvatskih branitelj a, ali se, prema riječima predsjednika stranke Darinka Kosora , ne slaže s načinom na koji se toj temi proteklih dana javno pristupa.

-Registar branitelja nije u ovom trenutku glavno pitanje u državi. Ključni problem je teško gospodarsko stanje i pronalaženje izlaza iz takve situacije - izjavio je Darinko Kosor u petak poslije podne u Iloku.

Predsjednik HSLS-a rekao je i da je stranka još prije nekoliko mjeseci izradila vlastiti popis mjera za izlazak iz gospodarske krize s kojim je, kako je rekao, HSLS upoznao svog glavnog koalicijskog partnera, HDZ.

Najavio je da će uskoro sa svojim mjerama HSLS izaći i u javnost. Na 10. obljetnici osnutka HSLS-a u Iloku, Darinko Kosor spomenuo je i kako je cilj stranke na sljedeće lokalne izbore izaći samostalno, objasnivši kako HSLS ne želi biti „priljepak nijedne političke opcije“.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 05:14