SVAĐA NA FACEBOOKU

'Da je avion na mene pao, ja bi ti to naplatio milijune kuna. A vi babi utrpate promo materijal i vrećicu bombona...

 Dragan Matić/Cropix

Ministru Vukeliću očito se nisu svidjeli komentari na temu zrakoplovne nesreće MiG-ova te lošeg stanja u HV-u, koje je na njegovom Facebook profilu ostavio njegov "prijatelj" Vlado Veselnik.

Na Vladine opaske kako je "ministar obrane koji raspolaže sa starcima od 40 godina u prosjeku i kramom od tehnike iz 1980-ih" te da bi mu se najbolje bilo riješiti starih aviona "bacanjem cigle u usisnik za zrak", Vukelić je odgovorio: "Postoje ljudi koji će uvijek u svojoj juhi naći dlaku, jer kada sjede pred tanjurom tako dugo vrte glavom dok im jedna ne upadne unutra".

Vlado ga ohrabruje da je dobar ministar, iako je "ispod njega sve klimavo".

- Da je avion na mene pao ja bi ti to naplatio barem 3,5 milijuna kuna, za pretrpljeni strah plus ozljede. A ne da babi utrpate promo materijal i vrećicu bombona - poručio je ministru Vlado.

Na pitanje: "Ministre, kako naši piloti?" odgovor nije dobio drugi Vukelićev prijatelj na ovoj društvenoj mreži, Marko Ratković. Ministar Vukelić jedini je član Vlade koji ima otvoren profil na ovoj popularnoj društvenoj mreži. Nedavno je sklopio tisućito prijateljstvo te se time i pohvalio:

- Hvala svima koji su prihvatili/zatražili prijateljstvo...prešao sam brojku od 1000 prijatelja i na to sam ponosan...mnogi su me pitali što će mi to, taj virtualni svijet...sada, nakon ovog kratkog iskustva pitam se ne živim/radim li ja možda u virtualnom svijetu, jer ovaj na fejsu mi se čini tako realan, normalan.....tko zna??????

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. rujan 2024 07:26