SABORSKI ZASTUPNIK HDZ-a

CULEJ ZA JUTARNJI POJASNIO KAKVA JE TO RATNA KARTA KOJU JE, UZ NAPOMENU 'IMAM PLAN', OBJAVIO NA FACEBOOKU 'Čuditi joj se mogu samo nehrvati i četnici'

 
 Facebook, CROPIX

Stevo Culej, saborski zastupnik HDZ-a koji je u petak navečer na svojem Facebook profilu objavio sliku ratne karte s naslovom "IMAM PLAN" za Jutarnji je list pojasnio o čemu je riječ.

- Gledajte, to je karta koju odmah prepoznaje svaki Hrvat koji je bio u Domovinskom ratu i koji je branio domovinu. To je karta kakvu su izrađivali svi ratni zapovjednici, posebno oni koji su osmišljavali akciju Oluju, rekao je Culej, pojasnivši da se karti mogu čuditi samo 'nehrvati'.

Pojašnjava da je na nju naišao posljednjih dana kad je, ponukan obljetnicom Oluje, krenuo premetati po starim, ratnim uspomenama.

- Svaki ratni zapovjednik imao je ovakvu kartu, pa tako i ja. To je originalna karta iz '95. godine, jedna od onih koja je zaslužna što je akcija Oluja uspjela, baš po njoj oslobođena je Hrvatska, a to ne razumiju samo nehrvati i četnici, pojasnio je Culej.

Pitali smo ga zatim da nam malo prokomentira i ostale statuse koje je po društvenim mrežama objavio praktično kroz posljednjih 24 sata. Za bivšeg ministra branitelja i aktualnog SDP-ovog eurozastupnika Freda Matića tako je napisao da ga od njega "tjera na veliku", saborskom zastupniku Glasa Goranu Beusu Richemberghu poručio je da "ne balega", SDP-ovce je prozvao "napušenima", a nalijepio je i tekst o svinjskoj kugi u Srbiji s komentarom "IMAJU PO KOME POSLAT KUGU".

- Ma vidite, već neko vrijeme traje blaćenje mene i cijele moje obitelji, i to zbog nekog navodnog čina koji moj sin nije počinio. I ja i moja obitelj dobivamo prijetnje smrću jer nas se žele riješiti. Ipak, zapravo je riječ o ljudima koji ne dišu hrvatski i smeta im sve što je hrvatsko. Dobio sam ovih dana informacije da će opet krenuti sa svojim napadima, ali želio sam im poručiti da ja imam previše iskustva za takve, pojasnio je Culej.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. srpanj 2024 12:03