MANIPULIRANJE VOLONTERIMA

Šef Mladeži HDZ-a dobio iskaznicu SDP-a: Hvala što besplatno volontirate za nas

Niti sami počeci kampanje na terenu nisu lišeni sitnih podmetanja
 Mužević/CROPIX

SLAVONSKI BROD - Predizborna kampanja postupno se zahuktava i počeci daju naznake da će jedini moto biti: cilj opravdava sredstvo. Na svojoj nedjeljnoj pressici brodski hadezeovci su, među ostalim, priopćili da esdepeovci “manipuliraju s volonterima”.

Pismo zahvale

Odnosno, obznanili su da je njihov predsjednik Mladeži TO Mali Pariz, Damir Kontić, “postao” volonter SDP-a ni kriv ni dužan. Ovih dana dobio je iskaznicu volontera SDP-a i popratno pismo zahvale odaslano s Iblerova trga. - To je manipulacija osobnim podacima - rekao je revoltirani Kontić, naglašavajući da je to očit primjer da SDP nema dovoljno svoje mladeži već poseže za HDZ-ovom. Direktor V. izborne jedinice zadužen ispred SDP-a za organiziranje izborne kampanje, Tihomir Jakovina, na to se samo nasmijao i rekao da je odmah u Zagrebu provjerio o čemu se radi.

Provjera prijave

- Našu anketu o tome tko želi postati volonter SDP-a provodimo na dva načina: telefonski i preko naše web stranice. Ispunjenu prijavu svatko može poslati, a u ovoj prijavi popunjenoj preko interneta sa svim podacima prijavljen je gospodin Damir Kontić. Je li se gospodin sam prijavio ili je to u njegovo ime učinio netko drugi, pokazat će naknadne provjere - rekao je Jakovina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. rujan 2024 11:36