NAJPOZNATIJE GOVEDO

Butkovićeva Milova zatečena na zapuštenoj farmi bez žutih ušnih markica, inspekcija kreće u nadzor

Ministar mora, prometa i infrastrukture rekao je da krava, zapravo bik, pripada njegovom poznaniku i da je poslužila u kampanji
 FACEBOOK

U Državnom inspektoratu za RTL su potvrdili da će inspekcija provesti nadzor farme na kojoj je krava Milova, glavna zvijezda verbalnog okršaja ministra Olega Butkovića i predsjednika RH Zorana Milanovića.

Podsjetimo, u ponedjeljak je objavljeno da uopće nije riječ o kravi, kako je govorio Butković, već o - biku. Međutim, životinja nije označena žutim ušnim markicama kojima treba biti registrirano svako govedo. To će biti predmet nadzora.

Uz to, životinja je u zaleđu Novog Vinodolskog zatečena na zapuštenoj farmi. Butković je rekao da krava, zapravo bik, pripada njegovom poznaniku i da je poslužila u kampanji.

"Obavještavamo vas kako je predmet uvršten u Plan rada veterinarske inspekcije Državnog inspektorata. Prije okončanja inspekcijskih nadzora, a sukladno zakonskim propisima, isto nismo u mogućnosti komentirati. Po utvrđenju činjenica i o postupanju veterinarske inspekcije, pravovremeno ćemo vas obavijestiti", rekli su iz Državnog inspektorata.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 22:05