BIJESAN KAO RIS

Bulj s povezom preko očiju stao pred autobus, vozač je uzalud trubio: ‘To što ću od sutra raditi bit će na rubu zakona!‘

Bulj je konferenciju sazvao zbog, kako kaže, bezobrazluka nadležnih institucija i ugrožavanja života djece i putnika

Miro Bulj

 /Facebook

Mostovac i sinjski gradonačelnik Miro Bulj danas je u Sinju sazvao konferenciju za medije, a prije toga je s povezom preko očiju stao ispred autobusa Prometa Makarska i zaustavio ga na raskrižju kod kolodvora.

Bulj je konferenciju sazvao zbog, kako kaže, bezobrazluka nadležnih institucija i ugrožavanja života djece i putnika, neredovitih odlazaka i dolazaka autobusa u vlasništvu Mate Jujnovića te šutnje nadležnih tijela. Kako piše Dalmacija danas, vozač autobusa je trubio i negodovao, ali Bulj je ostao stajati ispred busa.

"Ovo je država prema Mati Jujnoviću i kriminalu kojeg radi", kazao je kratko Bulj prije nego što je stao ispred autobusa, a snimku akcije objavio je na svom Facebooku.

Bulj je novinarima kasnije kazao da Jujnović godinama ugrožava živote djece i putnika u Sinju.

"Ako Mate Jujnović već godinama nezakonito ugrožava živote naše djece i putnika sa svojim karampanama, a nadležne institucije mu daju dozvole i koncesije, što je ravno pokušaju ubojstva, i moje buduće akcije za sigurnost mojih građana od sutra će biti na rubu zakona", kazao je Bulj ranije, piše Dalmacija danas.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. lipanj 2024 14:39