RAZGRANAT BIZNIS

Bivši premijer Ivo Sanader svoje poslovanje proširio i na Republiku Srpsku?

Sanader sa svojim suradnikom Hrvojem Šarinićem financijski potpomogao proširenje poslovanja tvrtke 'Parma trend' iz Trna

SARAJEVO - Bivši hrvatski premijer Ivo Sanader koji se sada nalazi u pritvoru zatvora u Salzburgu navodno je imao poslovni interes i na području Republike Srpske, piše Dnevni Avaz .

Naime, Avaz navodi kako je Sanader sa svojim suradnikom Hrvojem Šarinićem financijski potpomogao proširenje poslovanja tvrtke 'Parma trend' iz Trna.

Normalan tok rata obustavljen je nakon što je Sanader uhićen u Austriji te prebačen u Salzburg gdje sada čeka izručenje Hrvatskoj . Tvrtka 'Parma trend' zbog toga je upala u financijske probleme.

Dodatni dokaz tome je i izjava bivšeg vlasnika hotela 'Milka' Vukašina Vojinovića koji je za medije potvrdio kako je tužio 'Parma trend' zbog duga od 1,9 milijuna KM.

Špekulira se kako će nova afera u kojoj je sudjelovao odbjegli premijer Ivo Sanader razotkriti i njegove ostale političko-poslovne veze u Republici Srpskoj zbog čega strahuju brojni tamošnji moćnici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. listopad 2024 23:46