SPREMA SE ZA VLAST

'BIO JE MRAK. VANDALI SU POGRIJEŠILI VRATA PRED KOJIMA SU PISALI MAFIJA' Karamarko o grafitima

 Tea Cimaš/CROPIX

RIJEKA - Hrvatska demokratska zajednica će predložiti da parlamentarni izbori budu kad i predsjednički, rekao je danas predsjednik stranke Tomislav Karamarko i najavio da će uskoro objaviti ime HDZ-ovog predsjedničkog kandidata.

Parlamentarni izbori bi trebali biti što prije jer je situacija preteška, a Vlada iskazuje da nema inicijativu ni ideju, rekao je Karamarko danas u Rijeci odgovarajući na pitanja novinara uoči proslave 24. obljetnice osutka riječke i primorsko-goranske organizacije stranke.

Rekao je da je HDZ u suradnji s koalicijskim partnerima kreirao kandidacijsku listu za Europski parlament. "U tu slagalicu treba ubaciti imena, a ona su poznata, i to ćemo napraviti ovih dana", naveo je.

Na pitanje hoće li "kazniti niskim mjestom na listi Davora Ivu Stiera, kao što je Milanović kaznio Piculu zbog toga što je bio dobar sa Stierom", Karamarko je kazao da je to apsurdno. Stier će biti na listi i "izvjesno je da će biti dobro pozicioniran", to nije kažnjavanje nego nagrada, rekao je.

Očekujem da ponovimo prošlogodišnji rezultat, a to je šest mjesta, kazao je odgovarajući na pitanje o očekivanjima rezultata izbora za Europarlament.

Imamo ošamućenog protivnika koji više ne zna što radi a mi smo svaki dan sve jači te ćemo na izborima za Europski parlament 25. svibnja pobijediti, ustvrdio je danas u Rijeci Karamarko.

Upitan da komenitra šaranje zgrade središnjice HDZ-a, Karamarko je rekao da je to bio vandalizam. "Očito je bio mrak pa su pogriješili vrata pred kojima su pisali 'mafija'", rekao je dodajući: "Mi mo svoju katarzu prošli, na drugima je red".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 11:25