‘IMATE LI JOŠ?!‘

Američka tiktokerica se zaljubila u Hrvatsku: Oduševio je Dubrovnik, ali i naši slatkiši kojima je posvetila dva videa

Čak dva videa posvetila je Krašu i njihovim slatkišima koje, izgleda, nosi gdje god ide, a hotelu je zbog geste dala čistu peticu

TikTokerica oduševljena hrvatskim pralinama

 /Screenshot Tiktok

Hrvatski slatkiši oduševljavaju! Tko bi rekao da jedne praline hrvatskog velikana slatkih delicija Kraša mogu izazvati ovakav šok kao što su to učinile kod mlade Amerikanke, piše Dubrovački vjesnik.

TikTokerica Sarah Dallas stigla je prvi put u Hrvatsku, sletjela u Dubrovnik i odsjela u Dubrovnik Rixos Premiumu, a njezini followeri oduševljeno lajkaju, pokušavaju otkriti kakvi su to slatkiši koje je dobila u hotelu pa poželjela još. Komentirali su jesu li mliječne, Griotte ili Bananko.

@sarah_gator Replying to @Tino can you read the flavor?? @Rixos Hotels gets ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ from me!!! #croatia #dubrovnik #chocolate #europe #rixos ♬ original sound - Sarah-Dallas Dog Walker🐶

- Vratila sam se u hotel, dobila ovu pralinu, probala je i pitala ih imaju li još, a oni su mi, zamislite, dali cijelu vrećicu slatkiša, oduševljeno je na videu zabilježila Sarah, a onda su krenuli komentari kako je to Kraš, kako su to sigurno Griotte koje u sebi imaju višnju i liker, dok jedan od komentatora nije objasnio kako su to Kraševe praline s mliječnim punjenjem.

U sljedećem videu Sarah je pokazala i presjek praline i objasnila da osjeća i okus banane i odmah je stigao komentar - punjene su Banankom. Čak dva videa posvetila je Krašu i njihovim slatkišima koje, izgleda, nosi gdje god ide. Hotelu je zbog te geste dala čistu peticu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. lipanj 2024 20:08