NEKAD NAJOŠTRIJA KRITIČARKA

ALEKSANDRA KOLARIĆ BRANI MILANOVIĆA 'Ova zagrebačka izbacivanja članova previše sliče manipulaciji čiji je cilj utjecanje na rezultat izbora!'

Aleksandra Kolarić i Zoran Milanović
 Boris Kovačev / Bruno Konjević / Hanza Media

Aleksandra Kolarić koja je svojedobno, u mandatu Zorana Milanovića na čelu SDP-a bila izbačena iz stranke i to zbog "verbalnog delikta", sada je istupila u Milanovićevu obranu.

Povodom informacije da bi Milanović mogao biti izbačen iz stranke radi neplaćanja članarine, Kolarić je reagirala na Facebooku.

- Tko ne zna motivirati, zna izbacivati. Selektivno. Motivirani članovi aktivno sudjeluju u radu stranke i rado članarinom potiču stranačke aktivnosti, a izbacivanje pred izbore, kao što je ovo što se sada događa u zagrebačkom SDP-u, samo dodatno demotivira članstvo i simpatizere, koji se već tako i onako osipaju. Nažalost, ova zagrebačka izbacivanja članova previše sliče manipulaciji čiji je cilj utjecanje na rezultat izbora!- napisala je Kolarić.

Nastavila je da "bez obzira tko na kraju pobijedio, novo vodstvo zagrebačkog SDP-a je ono kojem treba pružiti priliku da političkim sadržajem motivira članove, koji će tada, uvjerena je, rado plaćati članarine".

- Kada postanem predsjednica GO SDP-a Zagreb, osnaživanje članstva bit će jedan od glavnih zadataka mog tima. Pozivam sadašnje vodstvo zagrebačke organizacije da zaustavi ove selektivne procese izbacivanja, kako bi unutarstranački izbori koji su pred nama bili istinski demokratski, pravični i s jednakim šansama za sve. Članovima treba omogućiti pravo da biraju i budu dio promjene, a ne im oduzimati to pravo prije izbora.P.S. Sve ima svoje vrijeme. Očito je došlo vrijeme da ja obranim pravo Zorana Milanovića da bude član SDP-a. - piše A. Kolarić koja smatra da je Milanovića trebalo nazvati radi neplaćene članarine, porazgovarati s njim i problem bi bio riješen.

U vodstvu SDP-a na Ibleru poručuju kako nikome u stranačkoj središnjici nije palo na pameti izbacivati Milanovića iz stranke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. lipanj 2024 23:31