CEDEVITASICE

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE: Snimili smo najseksi cheerleadersice u Hrvatskoj

Cheerleadersice Cedevite, popularnije kao Cedevitasice, zasigurno su jedan od razloga uspjeha ovog, trenutačno najuspješnijeg hrvatskog košarkaškog kluba i jedan od razloga zbog čega je atmosfera na Cedevitinim utakmicama izrazito vruća
Zagreb, 070411.Reportaza o cheerleadersicama Cedevite.Podsused.Foto: Biljana Gaurina / CROPIX
 Biljana Gaurina / CROPIX

ZAGREB - Kasnim! Dogovor je u 11.30, a ja sam tek u Vrapču. Stišćem gas, žurim, nepropisno parkiram na ulici, nervozno tražim ulaz u dvoranu. Napokon pogađam prava vrata, znojan utrčavam na teren, a na klupi za pričuve… Jelena u crnom grudnjaku, uskim izlizanim trapericama, bosa…

Gledamo se u oči nekih desetak sekundi, pa ja kao, pravo muško, popustim i tiho, pomalo sramežljivo, okrenem glavu i jedva izustim:

- Oprosti na smetnji. Trebao bih ove cure koje plešu za vrijeme košarkaškog “time-outa”, pa sam slučajno odmah uletio ne teren. A onda si ti tu bila, a ja te nisam očekivao… Mislim, ništa nisam vidio...Ovaj, nego... - mucajući joj objašnjavam dok gledam malo u stranu, malo u pod, malu u koš, malo u aparat za kokice.

Nećeš ti posla!

- Ne, ne sve je u redu, sad ćemo mi. Vi nama oprostite, neke od cura su na fakultetu pa se sad tek oblačimo. Sad ću ih ja požurit’ - kaže mi Jelena.

Dok se umivam hladnom vodom u trošnom toaletu sportske dvorane Sutinska vrela, u zagrebačkom Podsusedu, pokušavam sabrati misli i koncentrirati se na posao, fotorepoterka Biljana i snimatelj Denis, čovjek rođen pod sretnom zvijezdom, u svlačionici snimaju cheerleadersice Cedevite.

Nećeš ti posla!

Zaista je pravo umijeće pogriješiti kada pred sobom imaš dvanaest atraktivnih, vedrih, seksepilnih, vatrenih, zgodnih, šarmantnih, bombastičnih, mladih djevojaka.

- Možda slike i neće biti najbolje. Svlačionica je užasna, prava socijalistička - kaže mi Biljana.

“Da, Biljo, ovo je zapravo priča o trošnim svlačionicama! Koga briga za svlačionice?”, mislim u sebi, pa joj glasno kažem:

- A gdje je Denis?

Vrata svlačionice su odškrinuta, pa kao džentlmen prvo pokucam, pitam pristojno je li Denis tamo, a glas iznutra mi nježno kaže:

- Tu je, snima. Slobodno uđi.

- Pa ne bih vam htio smetati. Znate, žurimo na drugi zadatak - govorim dok kročim u svlačionicu. A kad ono…

Ovdje ćemo malo zastati.

Dakle, cheerleadersice Cedevite, popularnije kao Cedevitasice, zasigurno su jedan od razloga uspjeha ovog, trenutačno najuspješnijeg hrvatskog košarkaškog kluba i jedan od razloga zbog čega je atmosfera na Cedevitinim utakmicama izrazito vruća.

ČLANAK U CIJELOSTI PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU NEDJELJNOG JUTARNJEG

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. srpanj 2024 20:17