MORALI SU REZATI AUTO

Žena se jutros vraćala s posla, sletjela s ceste i na mjestu poginula, prizori kod Bjelovara su strašni...

Neslužbeno se doznaje kako je poginula gospođa radila u pekari te se vraćala kući s posla

Prometna nesreća u Narti kod Bjelovara

 Facebook/

Strašna prometna nesreća u kojoj je život izgubila jedna ženska osoba dogodila se jutros oko 7.50 u Narti na bjelovarskom području, javlja Mojportal.hr.

Kako se doznaje u Policijskoj upravi bjelovarsko-bilogorskoj, na mjestu je stradala vozačica, 69-godišnjakinja koja je u trenutku nesreće bila sama u automobilu. Prema prvim informacijama ona je u jednom trenutku izgubila nadzor nad toivlom te je sletjela s ceste. Liječnici Hitne pomoći mogli su samo konstatirati smrt, a na teren su odmah upućene sve žurne službe, uključujući i vatrogasce.

- Izašli mo na teren s desetak vatrogasaca. Bila je to vrlo zahtjevna intervencija jer je vozilo udarilo u betonski most točno na strani gdje se nalazila vozačica, tako da smo hidrauličnim kliješima morali rezati lim da bismo mogli izvući tijelo žene koja, na žalost, nije preživjela ovu tragediju - rekao je za Mojportal.hr predsjednik Vatrogascne zajednice Bjelovarsko-bilogorske policije Silvestar Štefović.

Neslužbeno se doznaje kako je poginula gospođa radila u pekari te se vraćala kući s posla. Vozači koji su bili iza nje i očevici su nesreće policiji su ispričali da je u jednom trenutku samo skrenula u suprotnu traku i sletjela s ceste, pa se pretpostavlja da je zaspala ili, pak, da joj je pozlilo. Sve će biti poznato nakon očevida, ali i obdukcije koja će biti obavljena po nalogu.

Drugih vozila nije bilo

U ovim trenucima traje očevid kojeg provodi policija kako bi se razsjasnile okolnosti tragedije.

Druga vozila, doznajemo, u nesreći nisu sudjelovala.

Policija će se tijekom dana, nakon obavljenog očevida, oglasiti s više informacija

Uskoro opširnije...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. lipanj 2024 10:00