PODUZETNA VRTLARICA

Zagrepčanki (31) policija pokucala na vrata, kad su ušli u stan vidjeli su plodove kućne botaničarke

Zagrepčanku je policija predala pritvorskom nadzorniku uz prijavu nadležnom državnom odvjetništvu
 Pu ZagrebaČka/

Jedan stan na zagrebačkom Borovju poslužio je 31-godišnjoj kućnoj botaničarki kao odlična kulisa za njezine zemljane plodove rada. Zagrebački kriminalisti su joj pokucali na vrata neki dan i u pretresu njezina doma temeljem sudskog naloga, pronašli 16 stabljika indijske konoplje.

image
Pu ZagrebaČka/

Zaradila je kaznenu prijavu za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama, a policija je kroz istraživanje utvrdila da je poduzetna vrtlarica s ciljem daljnje preprodaje nabavljala veće količine droge psilocibin te je s ciljem proizvodnje i preprodaje konoplje u neutvrđenom razdoblju posadila u stanu na Borovju indijsku konoplju. Po sazrijevanju ju je dalje vagala, prepakiravala i preprodavala.

image
Pu ZagrebaČka/

- Pretragom stana kojeg koristi 31-godišnjakinja policijski su službenici pronašli 16 stabljika konoplje tipa droga visine od 20 do 90 cm, 5,85 grama droge psilocibin, 0,5 grama konoplje tipa droga te tri digitalne vage - pohvalila se PU zagrebačka navodeći da su potom 31-godišnjakinju predali pritvorskom nadzorniku uz prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 22:12