DRAMA U ŽABORIĆU

Vremešni muškarac zvao Hitnu pomoć, a onda ih vrijeđao i na njih bacio stakleni stolić

Muškarca je policija uhitila i kazneno prijavila za prisilu prema zdravstvenom radniku i potom predala pritvorskom nadzorniku

Ilustrativna fotografija

 Jure Miskovic/CROPIX

Kad dolaze na neku intervenciju, djelatnici Hitne pomoći nikad ne znaju što mogu očekivati i kakav će doček imati. A neugodno iskustvo doživjeli su djelatnici šibenskih "hitnjaka" 16. veljače u prijepodnevnim satima, kad ih je jedan građanin vrijeđao. I ne samo to.

Naime, oko 9.03 sati, tijekom pružanja liječničke pomoći u obiteljskoj kući u Žaboriću u kojoj boravi 63-godišnjak i koji im je odaslao poziv u pomoć, isti je troje djelatnika šibenske Hitne pomoći odlučio spriječiti u obavljanju njihove zdravstvene djelatnosti. Pa je tako 42-godišnjakinju, 19-godišnjakinju, 56-godišnjakinju te 39-godišnjaka prvo "počastio" nevjerojatnom lavinom pogrdnih izraza da bi na kraju, kažu iz PU šibensko-kninske, na djelatnike Hitne bacio stakleni stolić.

Sreća u nesreći je da nitko nije ozlijeđen, a na mjesto događaja vrlo brzo pristigla je i policija, koja je 63-godišnjaka uhitila i odvela na kriminalističko istraživanje. Potom su ga uz kaznenu prijavu za prisilu prema zdravstvenom radniku, a koju su proslijedili Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predali pritvorskom nadzorniku šibenske policije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 14:14