VAN SVAKE PAMETI

VIDEO Teretnjak ‘pokupio‘ automobil na ulazu u Split i nastavio voziti: ‘Ovo je pokušaj ubojstva!‘

Na Facebook stranici ‘Prometne zgode i nezgode‘ osvanuo je video snimljen prednjom auto-kamerom...

Prometna nesreća u Solinu

 FACEBOOK/Prometne zgode i nezgode

Svakodnevno svjedočimo kaosu i košmaru na našim prometnicama - najčešće je riječ o bahatluku vozača, oduzimanju prednosti ili nepropisnom parkiranju. Međutim, ponekad se dogode situacije koje nisu niti malo banalne i mogu biti itekako kobne za sudionike u prometu.

Tako je na Facebook stranici "Prometne zgode i nezgode" osvanuo video snimljen prednjom auto-kamerom, a na njoj se vidi poprilično bizarna prometna nesreća. Mjesto radnje je kružni tok na međi između Splita i Solina, a glavni akter je vozač žutog teretnjaka, koji je igrom slučaja ili okolnosti "pokupio" osobni automobil te ga nastavio gurati metrima dalje, prema smjeru Kaštela, piše Slobodna Dalmacija.

Ispod objave nanizalo se više od 500 komentara, od kojih su neki branili vozača kamiona pišući da ne trebaju suditi oni koji nikad nisu bili u kabini, a većina je ipak bila osuđujućeg tona:

- Ovo je pokušaj ubojstva, treba mu doživotno oduzeti dozvolu, ovo je za zatvor, treba ga poslati na psihijatrijsko liječenje... - pisali su ogorčeni pratitelji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. rujan 2024 13:20