HAPŠENJA U DVIJE ŽUPANIJE

Velika akcija policije i USKOK-a; Potvrđeno: Četvero uhićenih, među njima troje policajaca

PU primorsko - goranska je na svojim web stranicama objavila nove detalje

Ilustrativna fotografija

 Ronald Gorsic/Cropix

PU primorsko-goranska u koordinaciji s USKOK-om jutros provodi uhićenja i hitne dokazne radnje, objavio je USKOK na svojoj web stranici.

Navedene radnje provode se na području Primorsko-goranske i Karlovačke županije prema četiri osobe za koje se osnovano sumnja da su počinile kaznena djela protiv službene dužnosti. Navodno se radi o policajcima iz Gorskog kotara.

Nakon ispitivanja osumnjičenika USKOK će donijeti odluku o daljnjem postupanju u predmetnom slučaju o čemu će pravodobno obavijestiti javnost, kažu iz USKOK-a.

PU primorsko - goranska je na svojim web stranicama potvrdila da je jutros uhićeno četvero hrvatskih državljana, od kojih su trojica policijski službenici te zaposlenica jedne od jedinica lokalne uprave i samouprave s područja Gorskog kotara.

- Kriminalističko istraživanje provodi Služba gospodarskog kriminaliteta i korupcije Policijske uprave primorsko-goranske u koordinaciji s Uredom za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta. Po završetku kriminalističkog istraživanja uhićene osobe bit će predane pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava bit će podnesena USKOK-u, priopćeno je iz PU primorsko - goranske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 16:46