POŽAR U ZAGREBU

Vatrogasci iz zgrade evakuirali obitelji s djecom, šokirao ih prizor koji su zatekli u stanu

Požar je brzo stavljen pod kontrolu i ugašen, no dim je ispunio cijelo stubište te krenuo ulaziti u druge stanove. Stan je prepun smeća
 Čitatelj Jutarnjeg

Pod neutvrđenim okolnostima jutros oko sedam sati došlo je do požara u stambenoj zgradi u Ulici Tomislava Krizmana na zagrebačkoj Malešnici.

Zagrebački vatrogasci su se odmah odazvali na poziv u pomoć te po dolasku na mjesto intervencije utvrdili da je vatra izbila u stanu na prvome katu.

Požar je brzo stavljen pod kontrolu i ugašen, a paralelno s odimljavanjem izvršena je i djelomična evakuacija obitelji s malom djecom jer je dim ispunio cijelo stubište te krenuo ulaziti u druge stanove.

image
Čitatelj Jutarnjeg
image
Čitatelj Jutarnjeg

Prema prvim informacijama opožareno je oko 10m2 kuhinje i predsoblja, a točan uzrok izbijanja požara tek se treba utvrditi policijskim očevidom koji još nije započeo.

image
Čitatelj Jutarnjeg

Inače, navedeni stan u kojem živi ženska osoba je, kako su nam ukazali stanari zgrade, prepun smeća, stoga nije puno trebalo da u jednom trenutku nepažnje, plane.

Stanarku iz opožarenog stana preuzeli su djelatnici Hitne pomoći no ona, kako doznajemo, nije ozlijeđena već je, prema pričanjima susjeda, pokazivala znakove psihičke rastrojenosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. lipanj 2024 12:40