NITKO NIJE OZLIJEĐEN

VATRENA BUKTINJA U TRENU SE PROŠIRILA Sušio meso pa slučajno zapalio sušaru, susjedovu garažu i BMW

Kastel Stari, 140214. Veceras je doslo do pozara u staroj zgradi Hotela Palace koja je izgradjena 1920.-ih. Nakon privatizacije, hotel je kupila Tulipan grupa koja ga je odlucila prodati. Hotel vec 6 godina stoji zapusten a unatrag mjesec dana vatrogasci su sest puta gasili pozar na istoj lokaciji.Foto: Zvonimir Barisin / CROPIX
 Zvonimir Barisin / CROPIX

ZAGREB - Sušenje veće količine mesa u improviziranoj drvenoj sušari za meso u ponedjeljak prijepodne prisjelo je 72-godišnjem umirovljeniku R.F., jer je u jednom trenutku izbio požar koji je osim sušare, zahvatio i susjednu garažu ali i u njoj parkirani automobil.

Sreća u nesreći je da ozlijeđenih osoba nije bilo, a kako doznajemo, 72-godišnjak je oko 9,40 sati u sušari u Hrastovičkoj ulici u novozagrebačkom Lučkom ložio vatru u metalnoj bačvici. Nije se ni snašao, a vatra se proširila na cijelu prostoriju koja je u potpunosti izgorjela. Vatrena stihija brzinom munje se proširila i na susjedovu garažu u vlasništvu T.P.(57), a osim toga vatra je djelomično "pojela" i parkirani BMW u vlasništvu 28-godišnjeg B.G.

Vatrogasci su se vrlo brzo odazvali na intervenciju i ugasili požar, a pričinjena materijalna šteta premašuje 15-ak tisuća kuna. Što je pošlo po zlu utvrdit će se policijskim očevidom koji je u tijeku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 12:02