NAKON TEKSTA JUTARNJEG

Uhićeni sinovi vrbovečkih moćnika: Divljali gradom i tukli sve koji im se zamjere!

U redakciju Jutarnjeg lista u međuvremenu se javilo više osoba koje tvrde da su bili žrtve napada

ZAGREB - Zbog brutalnog napada na Ivu J. i 31-godišnjaka u noći s petka na subotu ispred lokala Jazavac u Vrbovcu, pri čemu je 19-godišnjakinja zadobila tešku ozljedu oka, vrbovečki policajci priveli su nekolicinu osoba koje dovode u vezu s tim premlaćivanjem.

Neslužbeno doznajemo da su u policijsku postaju zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda, dovedeni Filip Mijalić, sin bivšeg saborskog zastupnika i bivšeg člana Uprave Hrvatskih pošti Jadranka Mijalića te Dean Kolić. Iako iz PU zagrebačke ne žele reći ništa više do završetka kriminalističke istrage, doznali smo da se Mijalića sumnjiči da je pretukao 31-godišnjaka, dok se za brutalni napad na 19-godišnjakinju sumnjiči Kolić.

U redakciju Jutarnjeg lista u međuvremenu se javilo više osoba koje tvrde da su bili žrtve napada sinova lokalnih moćnika.

Kao što smo već ranije pisali, sinovi gradonačelnika Vladimira Bregovića te bivšeg saborskog zastupnika Mijalića, prema tvrdnjama mladih Vrbovčana, divljaju gradom te tuku sve koji im se iz nekog razloga zamjere i nitko im ne može stati na kraj. Vrbovečki policajci ih zbog njihovih utjecajnih očeva štite i ‘gleda im kroz prste’. Tako je teško nastradala i 19-godišnja Iva koja je zadobila udarac šakom u oko nakon što je pokušala pomoći teško pretučenom mladiću dok je krvav ležao ispred lokalnog okupljališta mladih u Vrbovcu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. srpanj 2024 01:00