AKCIJA POLICIJE

Uhićene dvije domišljate ‘vrtlarice‘ s Trešnjevke, u stanu razvukle šator pa uzgajale marihuanu

Po dovršetku obrade kazneno su prijavljene za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama te su predane pritvorskom nadzorniku
PU zagrebačka

Dvije domišljate vrtlarice stare 35 i 42 godine u stanu na području zagrebačke Trešnjevke razvukle su šator u kojem su stvorile idealne uvjete za uzgoj indijske konoplje. Pa su u njega postavile rasvjetu i ventilaciju dakle idealne uvjete za umjetni uzgoj bilja. Posadile su devet stabljika od kojih su dvije dosegle visinu od 115 centimetara, a koje su pronađene tijekom policijskog pretresa doma u vlasništvu mlađe botaničarke.

image
PU zagrebačka
image
PU zagrebačka
image
PU zagrebačka

Također, od dviju dama zagrebačka policija je oduzela i 3,1 kilogram marihuane pakirane u 36 paketa i staklenki, te 0,5 grama smole, šest grama psilocibina, dvije digitalne vage, predmeti za pakiranje droge i novčani iznos zarađen preprodajom. Kriminalisti sumnjaju da su navedene zabranjene supstance bile namijenjene daljnjoj preprodaji.

Po dovršetku obrade kazneno su prijavljene za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama te su predane pritvorskom nadzorniku.

image
PU zagrebačka
image
PU zagrebačka
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. lipanj 2024 09:03