KAZNENA PRIJAVA

UHIĆEN DVOJAC OSUMNJIČEN ZA PUCNJAVU Opljačkali i teško ranili 62-godišnjaka

Zagreb, 190214.Policijski ocevid na adresi I Poljanice 11, gdje je doslo do ranjavanja jedne osobe vatrenim oruzjem, nakon cega je prevezena u bolnicu.Foto: Boris Kovacev / CROPIX
 Boris Kovacev / CROPIX / BORIS KOVACEV

ZAGREB - Zbog sumnje da su prije dva tjedna u Dubravi opljačkali 62-godišnjeg muškarca zagrebački policajci uhitili su dvojicu osumnjičenih, a jednoga od njih terete i da je iz pištolja pokušao ubiti opljačkanoga pri čemu je teško ranjen.

PU zagrebačka priopćila je danas kako je 32-godišnjaka i 27-godišnjaka nakon kriminalističkog istraživanja kazneno prijavila da su 19. veljače oko 4,30 ujutro u hodniku zgrade u Ulici I. Poljanice prijeteći pištoljem 62-godišnjem muškarcu oteli novčanik s tisuću kuna i ključeve automobila.

Taj se muškarac tada počeo naguravati s 27-godišnjim razbojnikom, koji je prema njemu iz pištolja ispalio nekoliko hitaca i teško ga ranio.

Obojica osumnjičenih su predani pritvorskom nadzorniku, a tužiteljstvu je protiv njih podnijeta kaznena prijava za razbojstvo, a protiv mlađega i za pokušaj ubojstva, kažu u zagrebačkoj policiji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. rujan 2024 18:05