INTERVENIRALA POLICIJA

Učenik u vukovarskoj školi aktivirao petardu, popucala stakla na prozorima

Nitko nije ozlijeđen, no u tijeku je utvrđivanje svih okolnosti ovog događaja, navodi policija

Ilustracija

 Zvonimir Barisin/Cropix

Vukovarsko-srijemska policija primila je u srijedu dojavu o puknuću stakala na učionici vukovarske Tehničke škole Nikole Tesle, a koju je, po svemu sudeći, prouzročio učenik aktivirajući u učionici petardu za vrijeme nastave.

"Zaprimili smo dojavu od strane djelatnika jedne srednje škole u Vukovaru da je netko oštetio prozor. Brzo su intervenirali policijski službenici i prema prvim informacijama saznali smo da je od strane učenika aktivirano pirotehničko sredstvo koje je oštetilo prozore te pritom nitko nije ozlijeđen, no u tijeku je utvrđivanje svih okolnosti ovog događaja", navodi se u policijskom priopćenju.

"Nitko pri tome nije ozlijeđen", potvrdio je glasnogovornik Policijske uprave vukovarsko- srijemske Dragoslav Živković ne navodeći o kojoj je školi riječ.

Rekao je tek da je policija primila dojavu o puknutim staklima u učionici i da je u tijeku kriminalističko istraživanje nakon kojega će biti više podataka.

"Za sada se može zaključiti da je najvjerojatnije aktivirano pirotehničko sredstvo koje je uzrokovalo štetu u učionici", kratko je dodao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
31. svibanj 2024 07:20