NIJE DALEKO STIGAO

U Varaždinu 18-godišnjak ukrao vozilo pa u zavoju ‘sletio‘ s ceste i pobjegao s mjesta nesreće

On je, bez vozačke dozvole, u srijedu na području PU zagrebačke ukrao osobni automobil, no njime je dospio samo do Varaždina

Ilustracija

 Goran Mehkek/Cropix

Varaždinska policija javlja kako je jučer u ulici Mihovila Pavleka Miškine u ranim jutarnjim satima došlo do nesreće u kojoj je sudjelovao 18-godišnjak.

On je, bez vozačke dozvole, u srijedu na području PU zagrebačke ukrao osobni automobil, no njime je dospio samo do Varaždina. Dolaskom u zavoj brzinu kretanja vozila nije prilagodio osobinama i stanju kolnika, izgubio je kontrolu nad vozilom, sletio van kolnika i prednjim dijelom vozila udario u metalnu ogradu.

- Nakon prometne nesreće 18-godišnjak je pješke napustio mjesto prometne nesreće, a da oštećenom vlasniku, nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je uzrokovao prometnu nesreću, dok je vozilo ostalo na mjestu događaja. 18-godišnjak je naknadno pronađen. Utvrđeno je da je za vozilom raspisana potraga od strane PU zagrebačke, od 11.01.2023. godine zbog krađe vozila. Vozilo je vraćeno vlasniku. Protiv 18-godišnjaka će se podnijeti prijave zbog počinjenog prekršaja i kaznenog djela - navodi policija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. lipanj 2024 01:53