KAD STARCI PROLUPAJU

U tučnjavi 80-godišnjaka radile šake i noževi, pucalo se iz kubure

Ozljede na rukama zadobio je 80-godišnjak dok je 85-godišnjak prošao znatno gore: s nekoliko ubodnih rana u gornjem dijelu tijela prevezen je u bolnicu. Život mu je u opasnosti
 Cropix

SLAVONSKI BROD - U utorak ujutro, oko 6,20 sati, došlo je žestokog obračuna između troje starijih stanovnika u Ulici S. Radića, 85-godišnjaka i 80-godišnjaka te njegove supruge (75).

Nakon što su se dvojica staraca posvađala, 85-godišnjak je iz kubure ručne izrade (12mm) ispalio nekoliko hitaca u zrak, a potom prema supružnicima s kojima se svađao i tukao.

No, oni nisu nimalo bili impresionirani pucnjavom iz kubure već su krenuli na 85-godišnjaka, izbili mu kuburu iz ruku, a potom su dvojica muškaraca nastavila obračun šakama i nožem.

Tom prilikom je 80-godišnjak zadobio ozljede po rukama dok je 85-godišnjak prošao znatno gore: zadobio je nekoliko ubodnih rana u gornjem dijelu tijela te je prevezen u bolnicu.

Ozljede su okvalificirane kao teške i opasne po život. Policija je u poslijepodnevnim satima uhitila 80-godišnjaka koji je ispitan uz nazočnost branitelja i državnog odvjetnika na okolnosti počinjenja kaznenog djela ubojstva u pokušaju.

Protiv 85-godišnjaka također slijedi kaznena prijava zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela ubojstva u pokušaju i nedozvoljenog posjedovanja oružja i eksplozivnih tvari.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. rujan 2024 05:23