TRAGA SE ZA NJIME

U samo sat i pol vremena dva razbojništva u Dubravi, naoružani napadač ukrao stotine eura

Policija još uvijek intenzivno traga za počiniteljem pa nije poznato radi li se o istoj osobi, no ‘modus operandi‘ je identičan

Ilustracija

 Ronald Gorsic/Cropix

U razmaku od svega sat i pol vremena u zagrebačkoj Dubravi jučer su, usred bijela dana, počinjena dva razbojništva na identičan način. Policija još ne zna tko je počinitelj, te se za njime intenzivno traga, pa nije poznato ni je li u oba slučaja riječ o istom razbojniku.

Ono što je dosad utvrđeno je da je nepoznati počinitelj 25 minuta nakon podneva upao u ljekarnu na Čulinečkoj cesti i vatrenim oružjem zaprijetio 26-godišnjoj zaposlenici. Ona mu je u strahu za život predala nekoliko stotina eura, nakon čega je pobjegao.

U 13 sati i 55 minuta nepoznati je upao u trgovinu u Ulici Dubrava. Tamo su se nalazile tri zaposlenice starosti 32, 47 i 54 godine. Njima je također zaprijetio vatrenim oružjem, nakon čega su mu predale nekoliko stotina eura.

Policija je na oba mjesta zločina obavila očevid te poduzima sve radnje kako bi se razbojnik što prije našao pred licem pravde.

Jučer, 11. travnja oko 12.25 sati u Dubravi, Čulinečka cesta, nepoznati je počinitelj u ljekarni prijeteći vatrenim oružjem počinio razbojništvo nad 26-godišnjom zaposlenicom te otuđio novac. Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina eura.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. rujan 2024 23:41