VELIKA POTRAGA

U kući nađeni pretučena žena i mrtvi pas, policija moli za pomoć građane: Prepoznajete li ovog čovjeka?

Ženskoj osobi je pružena liječničke pomoć te su joj utvrđene teške tjelesne ozlijede...

Policija traga za muškarcem sa splitskog područja

 Pu Splitsko-dalmatinska/

Iz PU splitsko-dalmatinske objavili su tjeralicu vezano za pretučenu ženu na splitskom području koja je u srijedu nađena u obiteljskoj kući uz mrtvog psa, piše Slobodna Dalmacija.

- Objavljujemo fotografiju muškarca kojeg dovodimo u svezu s događajem o nasilnom ponašanju u obitelji za koji smo sinoć oko 23,50 sati zaprimili dojavu i na koje okolnosti provodimo kriminalističko istraživanje.

Pozivamo građane ako imaju korisne informacije o osobi s fotografije da nas o tome obavijeste pozivom na broj 192, obavijeste najbližu policijsku postaju ili na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. - naveli su.

U dnevnoj informaciji tijekom jutra objavili su:

- Sinoć oko 23.50 sati zaprimljena je dojava o nasilnom ponašanju osobe u obitelji. Policijski službenici su odmah izišli na mjesto događaja te ispred obiteljske kuće zatekli žensku osobu s vidljivim ozljedama.

Obavljen je pregled obiteljske kuće s ciljem zaticanja osobe koja se dovodi u sveza s događajem, ali osoba nije zatečena te se poduzimaju mjere traganja. U kući je uočen i mrtav pas. Slijedi obavljanje očevida i utvrđivanje svih činjenica i okolnosti.

Ženskoj osobi je pružena liječničke pomoć te su joj utvrđene teške tjelesne ozlijede. U tijeku je kriminalističko istraživanje, prenosi Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 12:18