UHIĆEN DVOJAC

U kući na Črnomercu skrivali, vagali i prepakiravali drogu, policija našla 32 kile marihuane

Muškarci stari 52 i 28 godina veće količine marihuane prevozili su u za to posebno prilagođenom automobilu
 PU ZAGREBAČKA

Zbog gotovo 32 kilograma marihuane, zagrebački policajci stavili su lisice na ruke dvojici muškaraca starih 52 i 28 godina te su ih po dovršetku kriminalističkog istraživanja predali pritvorskom nadzorniku.

Kazneno su ih prijavili za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama jer su utvrdili da su nabavljali veće količine marihuane koju su potom prevozili u automobilu posebno prilagođenom za skrivanje. U autu su, naime, napravili preinake poput dodatnih pretinaca, a isto su napravili i na motociklu.

image
PU ZAGREBAČKA
image
PU ZAGREBAČKA

Nabavljenu drogu su brižno skrivali, vagali i prepakiravali u kući na Črnomercu odakle su je dalje distribuirali krajnjim korisnicima.

U pretresu kuće koju su koristili, istražitelji su otkrili 26,5 kilograma marihuane pakirane u 33 paketa, ali i 0,1 gram heroina te dvije digitalne vage s tragovima opijata i pribor za pakiranje. Također, pretražili su i motocikl u vlasništvu 28-godišnjaka koji je skrivao pet paketa s 5,2 kilograma marihuane.

Uhićeni dilerski dvojac ujedno je ostao i bez novca koji je kod njih pronađen jer istražitelji sumnjaju da potječe od preprodaje droge. Sredovječnom uhićeniku je na sve još oduzet i auto na kojem su rađene preinake za narkobiznis.

image
PU ZAGREBAČKA
image
PU ZAGREBAČKA
image
PU ZAGREBAČKA
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2024 12:01