ZAGREB, PARKIRALIŠTE

Trojac pretukao policajca! Teško ozlijeđen, završio je u bolnici...

 Damir Krajač/CROPIX

ZAGREB - Muškarci u dobi od 32, 30 i 29 godina sumnjiče se da su počinili kaznena djela sprječavanja službene osobe u obavljanju službene dužnosti i nanošenja teške tjelesne ozljede, priopćila je zagrebačka policija.

Policajci su u ulicu Henryja Dunanta stigli u petak u 6 sati ujutro ne bi li umirili trojac koji je narušavao javni red i mir. Kako im to nije uspjelo, pokušali su ih privesti. No, jedan od trojce, 30-godišnjak je odgurnuo policajca i srušio ga na tlo. Drugi, 32-godišnjak, je nasrnuo na drugog polocajca, no ovaj se ipak nekako uspio obraniti.

Treći, 29-godišnjak, prišao jednom od policajca, koji je na tlu držao 30-godišnjaka, i udario ga više puta nogom u predjelu glave. Njemu se pridružio i tridesetogodišnjak te su policajca rukama i nogama udarali po tijelu.

Ozlijeđenim policijskim službenicima liječnička je pomoć pružena u KB Sveti Duh. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su odvedeni u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu', izvijestila je zagrebačka policija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 14:37