PUTOVALI SU NA SPROVOD

Tri osobe poginule u izlijetanju s autoceste kod Starog Petrovog Sela!

 Danijel Soldo / CROPIX

STARO PETROVO SELO - Tri su osobe poginule u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 04.35 na južnom traku autoceste Zagreb-Lipovac, nedaleko od Starog Petrovog Sela. Poginule su osobe u dobi od 32, 35 i 49 godina, dok je vozač (40) teško ozlijeđen, a ozlijeđen je i 27-godišnji suvozač. Vozač se nalazi u slavonskobrodskoj bolnici, dok je lakše ozlijeđeni suvozač prevezen u novogradišku bolnicu.

- Pacijent ima teške ozljede opasne po život i poduzimamo sve da mu spasimo život - kazao je dr. Matija Jurjević, dežurni anesteziolog u reanimaciji brodske Opće bolnice.

Nakon očevida utvrđeno je da je do nesreće došlo kada je 40-godišnji vozač (državljanin RH), koji je upravljao Toyotom slovenskih registracija i kretao se lijevom južnom kolničkom trakom iz smjera zapada prema istoku, izgubio nadzor i prednjim lijevim kotačem zahvatio travnatu površinu uz središnju ogradu. Vozilo je udarilo u smjerokazni stupić, automobil se zanio i sletio na travnatu površinu s južne strane kolnika. Potom se prevrnuo, a putnici su ispadali iz vozila.

U policiji doznajemo da je riječ o osobama koje rade u Sloveniji, a u Makedoniju su se uputili na pokop rođaku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. srpanj 2024 18:10