DNA ANALIZA POKAZALA

TRAGIČAN KRAJ POTRAGE Neprepoznatljivo tijelo pronađeno u Kupi je nestala gimnazijalka Melanie Cigić (17)

 CROPIX/www.nestali.hr

KARLOVAC - I službeno je prekinuta potraga za Melanie Cigić(17), karlovačkom gimnazijalkom koja je nestala 27. prosinca prošle godine. Nažalost, ne zato što je djevojka pronađena živa, već zato što je biološkim vještačenjme utvrđeno da njoj pripada tijelo koje je 24. ožujka pronađeno u Kupi u mjestu Donje Mekušje.

Iako je tijelo bilo poprilično neprepoznatljivo zbog dugog boravka u vodi, istražitelji su odmah posumnjali da bi se moglo raditi o Melanie, i to zbog odjeće u kojoj je pronađena.

Nestanak djevojke visoke 165 centimetara, smeđe poluduge kose, kestenjastih očiju, srednje tjelesne građe, karlovačkoj policiji prijavljen je službeno dan nakon nestanka. Na sebi je tada imala svijetle traperice, crvene tenisice i crnu jaknu, navodno je u istoj odjeći bilo i tijelo koje je pronađeno u Kupi.

Zbog dugog boravka u vodi obdukcijom obavljenom u Općoj bolnici Karlovac nisu nedvojbeno mogli potvrditi da je riječ o Melanie, pa je potvrda stigla nakon obavljene DNA analize. Pred istražiteljima je sada posao utvrđivanja svih okolnosti koje su dovele do smrti mlade djevojke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. srpanj 2024 08:48